maandag, mei 22, 2006

We mogen examen doen!!!

Eindelijk maar toch is het bericht gekomen dat we in september mee mogen doen met de schriftelijke examens voor fysiotherapie in Brussel.

We moesten alleen even een formuliertje invullen en een smak geld betalen en dan is het geregeld!
Dus dat hebben we met liefde gedaan...nu zoeken we voor de rest van de maand mensen die ons spontaan te eten vragen want het viel weer eens niet mee qua financien.

Nu zijn we dus ook officieel begonnen met studeren, op Corfu (van 6 mei tot 13 mei) hebben we er vooral over gepraat hoe we het zouden gaan aanpakken. Onder het genog van een biertje en veel tzaziki.
Corfu was overigens heerlijk, we hebben er op en top van genoten, en al helemaal omdat het voorlopig de laatste vakantie is geweest. Het eiland is erg mooi en groen en er waren heel veel bloemen in bloei. Alleen het is er enorm toeristisch, op elke hoek van de straat is wel weer een restaurant of bar voor toeristen.
Heel bijzonder was wel een dagje Albanie, met de boor ben je daar in 40 minuten. We hebben daar oude romeinse nederzetting bekeken en een wandeling gemaakt door een stad.

Maar nu dus weer terug en volop aan het werk en met de neus in de boeken.
Als het maken van afspraken met ons de komende tijd wat lastiger is dan weet je waar het vandaan komt, maar een biertje drinken om even bij tekomen na al die hersengymnastiek is altijd prima!

p.s. Berichtjes plaatsen moet nu wel gemakkelijker gaan want ik had iets in de instellingen verkeerd gedaan waardoor het niet kon, maar als het goed is is dat nu opgelost!
laat me even weten als het nog niet lukt!