zaterdag, september 29, 2007

Auto gekocht!!!!



Hoeraaaaahhh!!! We hebben een auto gekocht. Het is een Toyota Landcruiser Troopcarrier bushcamper geworden.
(voor de kenners: 1998, 180.000km, 4X4, snorkel, bullbar, 4,2L diesel, dubbele tank, watertank. En nog wat andere leuke accessoires.)
Het is zo’n hoog ding waar we ook nog in kunnen staan. Er zit een soort aanrecht in met een klein gootsteentje.
Het lijkt helemaal goed voor ons te zijn! Volgende week kunnen we hem gaan halen.

Anne heeft de eerste week stage er weer op zitten. Het is saai maar wel nuttig. Geeft wat meer vertrouwen voor het examen.
We hebben hier in Brisbane een studiootje gehuurd. Alles zit erop en eraan maar we hebben vooral heel veel zin om te gaan reizen, zeker nu we de auto hebben gekocht.

Het is hier erg warm op het moment, zelfs voor Australische begrippen voor deze tijd van het jaar. (+/-30 graden). En verder staat het hele land ongeveer op z’n kop vanwege de rugby finale tussen Melbourne en Manly…..En wij maar denken dat wij met onze oranje gekte een beetje ‘raar’ zijn. Dat valt dus reuze mee!

Vanuit een zonnig Brisbane: Fijn weekend! De foto’s van onze aanwinst volgen snel!

Fred en Anne

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

gefeliciteerd met de auto, leuk man. Krijgen we een geboortekaartje? Blij zijn wij met de geboorte van onze 4,2 ponder, en we noemen hem Toyota....Anne succes met het examen! liefs, Rob

maandag, oktober 01, 2007 6:24:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Wat een vette auto! Australischer kan haast niet. Laat de kangoeroes maar oppassen! Zit er ook zo'n mooi luifeltje aan? Veel plezier ermee en succes natuurlijk. Groetjes, Niels

woensdag, oktober 03, 2007 4:15:00 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home