zaterdag, oktober 06, 2007

De auto!!!





Hier dan eindelijk wat foto’s van de veelbesproken auto! We hebben er inmiddels al wat mee gereden en het is wel even wennen, maar hij doet het prima!
Verder zijn we bezig om alle spullen te verzamelen voor de reis en het kamperen. Zoals; koelkastje (nog niet gevonden) gasstel, lampje,stoelen en tafel enz, enz…. gelukkig hebben ze in de buurt van waar we nu in Brisbane zitten heel veel rommelwinkels (die overigens allemaal van Chinezen zijn) met allerhande plastic ‘rommel’ borden, bakjes, kopjes, bekers dus daar kun je voor 2 dollar (is ongeveer 1 euro 20) een bordje kopen. Dus we zijn al met hele zakken vol van dat soort spul heen en weer gelopen.

De stage van Anne zit er nu op. Volgende week examen doen en dan een weekje wachten op de uitslag. We gaan donderdag op weg naar het noorden voor een welverdiende ‘vakantie’.
We hebben nog geen idee waarnaar toe, maar dat zien wel allemaal nog wel. We willen in elk geval walvissen gaan spotten en verder ligt alles nog open! Heerlijk!

Het is hier qua temperatuur nog steeds goed uit te houden, zo rond de 30 graden gemiddeld.

We zijn nu bij Eric en Ingrid, (vlakbij Noosa) heerlijk om even uit de stad te zijn en weer mooie vogels om je heen te zien en horen.

Ik ga even weer wormen voeren aan een klein vogeltje (we hebben hem Colin genoemd) wat hier uit de boom is gevallen en nu steeds harder begint te piepen…Ik ga er maar vanuit dat ie honger heeft. Hij eet in elk geval wel alles op wat hij van me krijgt. Ik snap nu ook waarom die volwassen vogels er altijd zo druk mee zijn! ☺

Groetjes
Fred en Anne

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Goeie kar man! Grote snorkel d'rop. Alles verder prima? Ziet er allemaal goed uit. Anne, veel succes volgende week. Geniet van jullie vakantie! Groet, Renate, Eppe & Gijsje

zaterdag, oktober 06, 2007 7:41:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Heej Fred en Anne!
Wat een gave auto!! Übercool!!
Veel succes met je examen en heel veel plezier met jullie nog onbekende tour naar het noorden!
Liefs Marieke

maandag, oktober 08, 2007 6:54:00 a.m.

 
Blogger Unknown said...

HALLLLOOOOO, dat is nog eens een auto!! Leuk man.. "laat nu die wilde zwijnen nog maar eens langskomen" of niet FRED!!!
Echt super.
Geniet ervan, want vanaf december is de rust over..... :)

liefs kim en rutger

woensdag, oktober 10, 2007 1:14:00 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home