zondag, september 21, 2008

bos hout voor de deur




En alweer een week verder. En de afgelopen week natuurlijk net als normale mensen gewoon van maandag tot en met vrijdag aan het werk geweest. En dan komt het weeekend en dan gaan we weer helemaal los: hakken, zagen, maaien. Vandaag zelfs de auto moeten gebruiken om eeen boom om te trekken omdat de zaag vast kwam te zitten.
We hebben er veel plezier van en het houdt ons uit de kroeg. En oh ja, de tuin en vooral het uitzicht wordt er ook nog eens beter van. Ergo alleen maar voordelen.
Na de python hebben we vandaag tijdens het rooien van ook nog een ander exemplaar gespot. Geen idee wat voor een model of type. Haast had deze wel. En das maar goed ook. Verder wel veel ander wildlife in de tuin maar helaas geen foto's van onder andere al gespot een possum, een frogmouth (uil), een flying fox (kalong of vliegende hond) en nog iets knaag/buideldier -achtigs waar het grote boek niets over zei. Het is nu echt lente aan het worden hier en dat is te merken aan de temperatuur. Overdag zo'n 25-27 graden en da's een goed begin.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wow, is dat nog een tuin te noemen? Lijkt meer op het park achter ons huis... En wat een uitzicht! Geweldig!

maandag, september 22, 2008 4:14:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!

order cialis

woensdag, mei 04, 2011 1:24:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home