dinsdag, juli 15, 2008

Nieuwe auto

Vandaag hebben we onze nieuwe auto opgehaald. Hij/zij is niet zo bijzonder als onze troopy maar we voelen ons wel erg 'rijk' met 2 auto's voor de deur. Dit weekend hadden we een foodfest in ons dorp. En er was zowaar een pofferdjes kraam. Dat konden we natuurlijk niet voorbij laten gaan. Het was voor ons allebei jaren geleden dat we ze hadden gegeten maar ze waren heerlijk. Daarna nog met Eric, Ingrid en Bryson (ja, je moet er op tijd mee beginnen) naar de pub geweest. Verder alles goed bij ons. We genieten nog steeds van ons grote huis op de heuvel. En krijgen binnenkort bezoek van Erik die komt 19 aug. al! En dan op 28 aug komen Jan en Rutger voor 2 weken. (even naar australie....)We verheugen ons er enorm op. Nog wel even een extra bed kopen......
Hier nog even een filmpje die we tijdens de reis hebben gemaakt. Nee, dit is niet onze eigen wc!!!!

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

hee moi,
wat nu dan, ik ben net 2 dagen weg en Jan en Rut komen alweer langs? haha jullie wordt ook niet echt rust gegund hè? denk je dat je ff rustig aan kunt doen en lekker alleen zijn voordat er weer iemand langskomt...Jullie hebben het er maar druk mee.
Tot gauw, de 19e zeg maar :-)

Rik

woensdag, juli 16, 2008 4:57:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

HOi Anne en Fred,
Na een hele drukke tijd eindelijk weer eens uitgebreid jullie blog gelezen. Heerlijk om te doen, bedankt! En wat een tof huis! Het lijkt me erg leuk om eens te skypen (alleen moet ik wel aan Robin vragen hoe het allemaal werkt, want ik ben nog steeds geen computer wonder). Zetten we een grote pot thee, ik nodig Marije uit en dan gaan we lekker theeleuten!
Nou veel succes met de tuin (vooral met de enge beesten), het inrichten van het huis en de nieuwe baan!
veel liefs en groet
Saskia

zaterdag, juli 19, 2008 6:57:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

He zus,
Alles goed? goede auto!!!
ziet er mooi uit, ga hem binnenkort eens even proberen.... hahaa.

@erik, je moet die aussies niet te lang met rust laten, gaan ze vreemde dingen van doen ( vissen enzo). haha

heb video gezien, heb er erg veel zin in. leuke omgeveing en top huis!!
gr rutger

maandag, juli 21, 2008 9:40:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home