zondag, november 30, 2008

Australia




Tip van de week: Australia. Niet het land (ook tof) maar de film. Sublieme plaatjes van Nothern Territory en Western Australia, verpakt in een hollywood-fähige love story, geserveerd op een bedje van Aboriginal mystiek. Wel op groot scherm gaan zien (erikjan!) want da's het mooist.
2e Tip van de week: Als het warm is (sorry) dan moet je bier drinken. Erg lekker.
3e Tip van de week: Niet op zaterdag naar de Ikea, ook niet in Brisbane. We hadden een nieuw bed nodig. Onze 2e hands lag toch niet meer zo lekker en de bedden in de beddenzaken waren ons toch een beetje te gortig geprijsd. Dus op naar de Ikea. Goed bed kunnen kopen en binnen een uurtje opgezet. En het moet gezegd: die ikea-chinezen maken hele goede bedden.
Geen tips meer voor nu. Wel heeft Anne vorige week een sollicitatie gehad op haar werk, voor dezelfde functie maar nu voor een permanent contract. Nog niets van gehoord maar dat kon ook nog wel even duren volgens haar cheffin. Ook weer eens op zoek naar een andere auto. We hebben er pas twee. Willen onze 4x4 inruilen voor een andere 4x4. En da's best lastig want er is hier heel veel keus.
Met de groentetuin gaat het ook gesmeerd. Weinig doen hier voor een hoop resultaat. De courgettes groeien als kool, de tomaten idem, de paprika verstopt zich nog even en de sla is druk bezig met kopjes geven. En dan gaan we nu, 16.50 en nog 27 graden, even een biertje drinken.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dat klinkt weer heel erg goed allemaal... Je eigen groenten kweken, dat wordt lastig bij ons op het balkon!

Anne: succes met wachten op de uitslag!

Liefs, Nienke

zondag, november 30, 2008 7:21:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

maar wij hebben sneeuw, nou ja gehad nu is het gewoon erg koud... hmmm misschien toch maar die kant op dan.

goed te horen dat het lekker loopt daar.

groetjes Irene

vrijdag, december 05, 2008 3:51:00 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home