zondag, oktober 14, 2007

Eindelijk vakantie!!!



De vakantie is begonnen!!! We zijn nu in Hervey bay op een heerlijke camping direct aan het strand en met een super goed uitzicht op de oceaan. Helaas vanaf hier nog geen dolfijnen of walvissen gezien.
Donderdag zijn we uit Brisbane vertrokken en zijn we eerst een stukje naar het zuiden gereden. Daar hebben we ook op een camping gestaan en voor het eerst in de auto geslapen. Was wel even wennen maar het gaat steeds beter. Het is vooral ook even zoeken waar je alle spullen moet laten. (ja, zo´n grote auto en dan nog haast te weinig ruimte!)

Ook hebben we donderdag op het strand wel walvissen gespot! Dat was echt super mooi! Ze waren aan het springen en mooie buitelingen aan het maken. Echt een kadootje op onze eerste echte vakantie dag.

Nu ook nog maar even wat over het examen…..ik heb geen idee hoe het is gegaan. Het waren wel drie aardige examinatoren dus dat was in elk geval beter, maar het is moeilijk in te schatten wat ze ervan vonden. Ze geven geen enkele hint. En het blijft gewoon een rotsituatie dat je daar je ding doet met 3 paar ogen brandend in je rug. Ik krijg waarschijnlijk komende week de uitslag dus zodra ik wat weet zal ik het op de blogspot zetten!

We zijn van plan om nog een stukje verder naar het noorden te reizen. Er is zoveel te zien en te doen dat we haast niet weten waar we moeten beginnen dus we doen het maar lekker rustig aan.
Ook nog even over ‘het weer’ natuurlijk, hier geen verkleurende bomen maar wel redelijk koele avonden en nachten. (is lekker om te slapen!) En helaas ook redelijk wat vliegen en muggen.
Nee, wij hebben het ook niet gemakkelijk hoor, laat dat duidelijk zijn!

Tot later!

p.s. Ingrid: de tip voor de pak/fles wijn is inderdaad geweldig!!! Thanks!

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hee Fred & Anne,
Shoot, mooi man, ga ik ook doen..
Wel met de Guzzi.Wagen van een duits verhuur geweest?? Heb hun site gevonden om ook eens zo'n wagen te huren.Nog veel fun, ga je zien.Later grtz Eduard

zondag, oktober 14, 2007 6:34:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hallo Fred en Anne,

Fijn te zien en te lezen dat het goed gaat. Hopelijk ben je geslaagd voor je examen Anne, dit zal dan een stuk rust geven. Ideaal zo'n webblog. Zo lijkt de andere kant van de wereld niet zo ver weg. Verder wensen wij jullie een fijne vakantie toe.
We zien en lezen het denk ik wel.

Groeten en dikke kussen,
Lammert en Regina

woensdag, oktober 17, 2007 2:41:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Yo laiverds,

Wat een bak van een wagen man! Tjeemig. Dat wordt nog leuk om daar mee rond te toeren. En dat gaan jullie ook flink doen zo te lezen. Van Noord naar zuid of zoiets...
Veel plezier met de gewenning met de auto en ik ben zo benieuwd naar de uitslag!!

Big hug and kisses,
Erik

woensdag, oktober 17, 2007 11:46:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Jesse vraagt hoe een walvis er eigenlijk uit ziet?! En Niek vindt de auto supermooi.

Knuffels van Jesse en Niek

zaterdag, oktober 20, 2007 1:16:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Lieve allebei, beetje vreemd maar wél handig om zo òòk een reactie te kunnen plaatsen. Ik hoop oprecht dat Anne geslaagd is en jullie dan met nóg meer plezier kunnen genieten van de vakantie. Hartstikke mooie wagen op de kop getikt. De jongens gaan later ook zo'n auto kopen. Dikke kus van ons allen en de webcam wordt gauw geinstalleerd. toch wel handig zo, zo'n webblog. knuffel & enjoy life!!
De Lotsy's.

vrijdag, oktober 26, 2007 8:41:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home