zondag, december 07, 2008

Nieuwe auto.





Sinds gisteren zijn we de trotse eigenaars van een Nissan Patrol. Gisteren hadden we om 7 uur 's ochtends afgesproken bij de huidige eigenaar om nog met hun een stukje te rijden over het strand van Bribie Island. Zodat wij een beetje konden oefenen met op het strand rijden en zij afscheid konden nemen van de auto.
Het was helemaal tof! Lekker over het strand rijden en dan dolfijnen in de branding naast je zien....we hadden echt niet gedacht dat over het strand rijden zo leuk was maar denken dat we er een verlaving bij hebben!

Vrijdag vond Anne een dode schorpioen in het washok. Gelukkig was ie dood, maar het is toch wel even schrikken. Ook al schijnen de schorpioenen in Oz niet giftig te zijn en alleen pijn en een zwelling te veroorzaken als ze je prikken. Maar ook daar hebben we echt niet veel zin in.

Onze verwoede pogingen om parkieten naar de tuin te lokken werpen nog niet zoveel vruchten af. We schijnen gewoon de verkeerde bomen in de tuin te hebben. Dus wij in de weer met zaadjes en aanmoedingende geluiden als ze weer eens overvliegen. Tot op heden geen succes. De tuin zit vol andere vogels maar er is er niet 1 die iets van onze voederpogingen wil weten.....jammer. Maar we houden vol!
En het is nu echt vervelend heet aan het worden. Overdag zo'n 33 graden(en da's goed te doen) met een erg hoge luchtvochtigheid (minder goed) Kortom; klam. Gewoon 2 keer douchen(per dag)en nog minder hard werken(da's weer goed te doen)

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hee moi laiverds,
Gefeliciflapstaart met de nieuwe bak! Wst een prachtig ding. De troopy dus verkocht? Geniet ervan en dat scheuren over het strand lijkt me ook helemaal geweldig.
Staat de kerstboom goed?
Liefs,
Rik

maandag, december 08, 2008 7:38:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Alsnog een super kerst en een goed 2009 toegewenst. Hopelijk met net zo veel mooie momenten en lekker weer.

Liefs Irene

donderdag, december 25, 2008 1:58:00 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home