zaterdag, juni 06, 2009

Bezoek gekomen en gegaan en weer gekomen!






Hier een update vanuit Australie in de winter. Hier begint de winter op 1 juni. Dus we hebben de eerste week van de winter er alweer opzitten.
Jan is net twee weken geweest gister hebben we hem helaas alweer op het vliegtuig naar NL gezet. Veel te snel gegaan die 2 weken. Maar wel een heerlijk weekend naar noord queensland geweest. We zijn op Cairns gevlogen en vanuit daar gelijk door gereden (met een huur auto) naar Port Douglas. Het is daar exht ongelovelijk mooi. Regenwoud en Great Barriere reef gezien en natuurlijk croc's,slangen,spinnen en een haai tijdens het snorkelen en veel ander moois.
Vooral ook ontspannen en lekker eten en drinken. (kan je altijd aan ons overlaten, zijn we best goed in!)
Lilo is gisteren weer terug gekomen na 2 maanden door Aussie te zijn gescheurd. (zie haar website: www.liliandownunder.blogspot.com)
Anne heeft met haar werk nog het lokale nieuws gehaald op de teleivisie, ja, alweer! Dit was niet het reclame spotje maar een interview met een patiente die haar verhaal vertelde en Anne was toevallig haar fysio in het revalidatie centrum dus moest weer gefilmd worden. (we worden wel een beetje moe van al die media aandacht hoor! hahaha)

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Anne, geen bn'er maar ba'er(beroemde aussie)! It's amazing... X Kim

woensdag, juni 10, 2009 7:32:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home