dinsdag, oktober 23, 2007

18 versus 21!!!





We zijn op dit moment in Airlie Beach. Hier is het grote vertrekpunt voor de Whitsunday’s en Great Barrier reef. Alleen is het nu even niet zulk mooi weer en daardoor hebben we besloten om op dit moment geen van beiden te gaan doen omdat het water te troebel is en we geen zin hebben in een ruige tocht op zee met alle gevolgen van dien. (lees: hangend over de railing je ontbijt terug zien komen!)

Maar gelukkig hebben we de afgelopen dagen ook al veel mooi weer gehad en leuke en mooie dingen gezien.
Walvis spotten was echt helemaal te gek, we kwamen zo dichtbij met de boot dat we soms bang waren om ze te overvaren. En die beesten zijn zo indrukwekkend groot. Super ervaring.

Verder genoeg wildlife hier, toffe vogels, kangaroes, walibi’s en flying foxes/vliegende honden. ( die ons vannacht aardig uit de slaap hebben gehouden omdat we blijkbaar naast een vijgenboom staan en ze daar vannacht een soort feest mee hebben gehouden.)
Onze buren stonden met hun camper recht onder die boom en hebben vast niet lekker geslapen, wij werden zelf wakker van vijgen die op hun dak vielen en buurman is vanochtend een behoorlijke tijd bezig geweest om te troep van zijn camper te krijgen!

Ook kangaroes zijn echt super. De stand dood- levend is op dit moment 18-21. En dan hebben we de onherkenbare roadkills nog niet meegeteld want dat kan dan wel van alles zijn!!!
Maar gelukkig winnen de levenden het tot nu toe nog. Voor zolang het duurt.

Kamperen bevalt nog steeds heel goed (vandaag een nieuw record gevestigd in alles opruimen en in de auto springen als de zoveelste hoosbui over ons heenkomt.)

Morgen gaan we naar een National park hier in de buurt om het vogelbekdier te gaan bekijken. Hopelijk willen die zich aan ons laten zien! Toch wel een intrigerend beest vinden wij!
Hopelijk daarvan foto’s op een volgende blog!

Behalve de regen nog wat meer ‘slecht’ nieuws namelijk ongeveer 100 muggenbulten per persoon……jeukt als een dolle!!! Dus iedereen die nu nog denkt dat we te benijden zijn…..:-)

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Laiverds
schitterende foto,s,en weer een echt anne/fred stukje.
Ben benieuwd naar dat vogelbekgeval.Fijn vanmorgen je stem even gehoord te hebben meissie.
dikke kus mam.

dinsdag, oktober 23, 2007 8:49:00 p.m.

 
Blogger mike said...

Hallo,
Leuk om te lezen hoe het jullie dusver verloopt,Fred heb je al een keer vast gezeten in de blubber? Anne ik duim voor je! Nog een tip tegen de muggen...blijven roken!
veel plez mike

donderdag, oktober 25, 2007 5:08:00 a.m.

 
Blogger Annousch said...

Klinkt weer geweldig!! Muggen houden geloof ik ook niet van knoflook. Citroen natuurlijk, misschien oorbellen maken van citroenschrijfjes? Kan best leuk staan hoor! (ik zie de foto wel tegemoet). Maken jullie ook een keer een foto van jullie ontbijttafel? Ben ik ook benieuwd naar. Volgend weekend komt Senior logeren, jullie hebben zeker nog geen webcammogelijheid? Dan zouden we even samen kunnen borrelen!!
Kuskus!!!

vrijdag, oktober 26, 2007 6:27:00 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home