maandag, mei 19, 2008

Coral Bay






We hebben er al weer heel wat ervaringen en kilometers opzitten sinds de laatste blog. Na Port Hedland zijn we naar een national park gegaan. (Karajini) Het was een prachtig park: beetje woestijnachtig en veel rood zand en heel weinig mensen Ook Dieta en Klaas zijn met hun VW busje achter ons aangetuft op de gravel wegen. Volgens Dieta wel een beetje eng maar Klaas kreeg er een Parijs-Dakar gevoel van.
In het park veel mooie gorges gezien, en na wat klim en klauterwerk zowel op de rand als beneden bij het water gestaan.
Daarna zijn we doorgegaan richting Exmouth. Daar hebben we een ochtend gegolfd met Klaas als golf-leraar. En het is ongelovelijk maar we vonden het echt heel erg leuk. Het zoeken van de verloren ballen was wat minder (want golfbaan niet helemaal egaal en na een slang over de baan te hebben gezien ook geen behoefte meer aan zoeken tussen de bosjes) maar het meppen op zich beviel ons wel. We hadden ook publiek namelijk een paar kangaroes en emu’s. Verder gelukkig geen dress-code (bergschoenen en een T-shirt zijn toegestaan)

Gisteren zijn we aangekomen in Coral bay, een prachtig vakantie dorp. ( met 120 inwoners en bestaande uit 2 camping’s een paar winkels) We hebben heerlijk gesnorkeld en vandaag op een glass bottom boot geweest. Veel koraal en veel vissen gezien. We zitten nu ongeveer halverwege de west australische kust en dat is helaas al goed te merken aan de temperatuur: overdag iets minder warm maar ‘s nachts gewoon koud. De winter komt eraan inderdaad.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

NUUUU, HEB IK ECHT HEIMWEE!!!!

dinsdag, mei 20, 2008 7:47:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Jaaaa, hoi dan.
Leuk hoor zo'n eeuwig durend vakantie gevoel. je gaat uiteindelijk zelfs golfen..!! Ook het vissen begint / is leuk geworden. Hel lijkt dan tijd om weer eens te gaan werken. Met de nadrukt op lijkt want niets is leuker om nieuwe dingen te leren en 't nog leuk te vinden ook !! Goed zo , ga door! Ben trouwens reuze benieuwd of jullie binnenkort ook echt dikke vissen gaan vangen, dan slaat de lol echt toe !!
hartelijke groeten aan klaas en dieta.
Liefs Maris, Tjakko en kinderen.

woensdag, mei 21, 2008 4:49:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Nou ben ik ECHT stik jaloers hahaha, geniet ze van de mooie natuur!

Liefs Irene

donderdag, mei 22, 2008 1:58:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

tjongejonge wat lekker zeg. Hou vol!

gr Rob/Mirre

donderdag, mei 22, 2008 6:18:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik moet me aansluiten bij Niels... Heb toevallig net een heleboel van onze foto's gezien om een paar van uit te zoeken om lijstjes mee te vullen, nu weer 2 verhalen van jullie gelezen en natuurlijk het beeldmateriaal bewonderd en ja....... nuuuuuuuuuuu heb ik ook echt heimwee!!! Zoooo jammer dat tickets naar Oz zo duur zijn!
Gaan jullie naar Perth? Zal wel weer wennen zijn om ineens weer in de bewoonde wereld te zijn! Geniet nog maar even van de mooie leegtes daar aan de westkust... En hebben jullie al een idee waar jullie willen gaan wonen? Ben benieuwd wat jullie nu weer aan het doen zijn, kijk weer uit naar jullie volgende blog!
Veel plezier, geniet van alles!
xx Marieke

vrijdag, mei 23, 2008 6:58:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ja moie,
Het blijft toch echt een belevenis wat jullie daar allemaal uitvreten. De gedane uitspraken van jaloers zijn, daar sluit ik me weer eens helemaal bij aan !! Het ziet er nog steeds geweldig uit en zo klinkt het ook nog steeds, maarrreeee, golfen? HUH? Nou val ik van mijn stoel, vrveel je je dan zo enorm dat je dat gaat doen hahaha
Plezier met alles verder en geniet je suf.
Liefs, Erik

zaterdag, mei 24, 2008 8:08:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home