vrijdag, mei 02, 2008

Crab-Race





Vanochtend werden we wakker met een schok: Bewolking!!!!!! Maar gelukkig nog steeds 30 graden maar wel wat klam.
Afgelopen week zowaar actief geweest. Zondag avond zijn we naar een crab-race geweest. Concept: je koopt lootjes voor 2 dollar per stuk. Dan wacht je tot de trekking (door een man met een heel serieus gezicht en een stoffen krabhoed op z’n hoofd) als je nummer wordt getrokken dan mag je uit een bak met 8 krabben de beste (snelste) krab uitzoeken. Deze wordt met 7 collega’s op een rond bord gezet. En na het startsignaal gaat hopelijk jouw krab als eerste over de finish lijn. Als je wint krijg je een deel van de inleg van de lootjes. (best leuk als er veel mensen meedoen) maar uiteraard hadden wij steeds net het verkeerde lootje. Maar het is zo leuk dat we zondag weer gaan!
Plaats van handeling: Bier en saté hut. (dat is alleen al een goede reden om te gaan)

We hopen dat iedereen een goede koninginnedag heeft gehad. We hebben hier nog gezocht naar bitterballen en klompen maar helaas niet gevonden en daarom maar met z’n tweeën Hollandse hits geluisterd (dank Tjakko!)
Onze Australische buurman (Jimbo) kon zich maar moeilijk voorstellen dat wij de verjaardag van een dode koningin vieren. Maar hij kon zich wel meer Hollandse gewoonten niet voorstellen (golf vaardigheid bewijs, dresscode op de golf baan, raam hoeren, partij voor de dieren in de tweede kamer, etc.)

We zijn nog steeds fanatiek aan het vissen, tot nu toe hebben we er bewust voor gekozen om ze vooral te voeren en flink vet te mesten met ons aas. Vanaf maandag gaan we ze ook echt vangen en op de bbq gooien! (foto’s volgen)

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ha moie,

De laatste foto is jullie nieuwe huisdier ofzo?
Kan het niet helemaal plaatsen maar het is vast geen komodo varaan formaat...hahaha
Wat een verhaal zeg van die krabbenrace, je moet het maar verzinnen. En wie zegt dat ze niet lekkerder smaken als ze zich ff ingespannen hebben? Eet smakeijk.
Hoe dan ook, de volgende keer win je vast de pot wel, wordt wel gegund aan 'rare' Dutchys volgens mij.

Erik

zaterdag, mei 03, 2008 5:04:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

he luitjes,
wat leuk dat jullie aan het vissen zijn geslagen, volgens mij wordt het tijd dat jullie weer aan het werk gaan!!! die vrije tijd is niet goed voor jullie!!
nog een dag en dan zijn moeders en klaas er, ik paste helaas niet meer in een tas. heb jullie laaste cd gezien, super leuk. kan niet wachten tot december, duurt nog wel lang.
stuur je de foto's van de boot even per email. hilarisch!!!

liefs broer..

maandag, mei 05, 2008 8:05:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home