zaterdag, juni 20, 2009

Fraser in de winter.






Vorig weekend zijn we met Lil naar Fraser Island geweest. Het was wederom helemaal geweldig. Nu wel iets kouder dan in december, maar met een lekker zonnetje erbij nog wel warm genoeg om even te zwemmen. Heerlijk over het strand gescheurd en zelfs nog walvissen gespot vanaf het strand. Die trekken in deze periode langs de kust naar het noorden.
Verder is de winter hier nu begonnen en dat hebben we ook al wel gemerkt. Het is een paar nachten al behoorlijk koud geweest. We hebben zelfs onze airco die ook kan verwarmen al een paar keer aan moeten hebben. En met koud bedoel ik dan dat het 's nachts zo'n 5 graden is. Gelukkig is het overdag nog wel steeds rond de 22 graden. En met een zonnetje erbij is dat goed te doen.

En we hebben vandaag onze auto verkocht. De auto waarmee we gereisd hebben. Met pijn in het hart maar we gebruiken hem bijna niet meer en dus was het tijd om te gaan verkopen. Dus van de week nog maar een paar keer (voorzichtig!!!) in rijden en dan gaat ie echt weg.

Lil gaat morgen weer terug naar Nederland. Ze heeft een geweldige reis gehad en ondanks onze fanatieke pogingen om haar nog wat langer hier te houden heeft ze besloten dat het tijd is om terug te gaan. Maar natuurlijk niet zonder te beloven dat ze wel gaat sparen voor een volgende Australie reis.
Dus morgen weer naar de 'departures terminal' van Brisbane airport. :-( We gaan liever naar Arrivals!!!
Voorlopig is het even gedaan met alle bezoek. In oktober pas weer. En dan gaan we als het goed is ook nog even naar Sydeny met het bezoek omdat daar de gemeenschappelijk wedstrijd Australie-Nederland wordt gevoetbald. Kunnen we eindelijk onze brulshirts eens aan!!!

3 Comments:

Anonymous Nienke said...

Klinkt als prima temperaturen voor in de winter! Ik denk dat wij volgend jaar prima vakantie kunnen vieren in mei/juni ;-)

Dus afscheid van de auto, dat is zeker een emotionele aangelegenheid.. Daar hebben jullie flink wat kilometers in gemaakt!

Liefs, Nienke

zaterdag, juni 20, 2009 5:56:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Wederom prachtige foto's!!! Afscheid genomen van jullie prachtige auto/ex-woning... snik snik ik leef met jullie mee! X Kim

maandag, juni 22, 2009 5:34:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

WAUW!! dat zijn weer een paar f a n t a s t i s c h e foto's !!! :D
jha erg jammer van de auto!
was hij erg geliefd bij jullie?
maar jullie hebben wel veel geluk met het weer nog. bij ons is het ook heel erg fijn weer tussen de 18 en 28 ! :D erg genieten nu ik vrij ben.

en heb goed nieuws ik ben door en ga naar de 3e klas alweer! :D
heb er best wel zin in
maar ga eerst van mijn lange vakantie genieten!! ;)
en genieten jullie ook (nu het er nog is) van het mooie weer!

kuskus Xxxx annick

donderdag, juli 02, 2009 10:44:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home