zondag, november 11, 2007

Alles doet het weer!




Alle kapotte dingen doen het wonder boven wonder weer. Weer eens stress om niets dus. Volgens ons kunnen we gewoon niet meer zonder een beetje stress!!!!!
Op het moment dat we dit schrijven zijn we in Lamington national park. Op de grens tussen Queensland en NSW. Vanochtend hebben we een flinke wandeling gemaakt, was prachtig maar onze ongetrainde wandelbenen hebben het nu wel even heel erg zwaar. Het in en uit de auto klimmen gaat niet meer erg soepel.

Komen we terug na een vermoeiende wandeling valt er ook nog een bloedzuiger uit Anne’s broekspijp, helemaal volgezogen natuurlijk en veel bloederige taferelen achterlatend….(en ik had nog wel zo goed mijn sokken over mijn broek gedaan, liep compleet voor L.. maar ja ik wilde geen bloedzuigers, Fred natuurlijk niet dat met die sokken gedaan en helemaal niets!!!!)

Verder op de camping de meest exotische vogels bijna op je bord en we verdenken ze er zelfs van dat ze het eten nog uit je mond pakken als je het toelaat. Maat ze zijn wel heel mooi en felgekleurd.
En een soort kleine kangaroetjes (pademelon’s) lopen hier met veel over de camping, ook een paar met een kleintje in de buidel, heel erg tof.

Ook hebben we nog een wandeling tussen de boomtoppen gemaakt, ook dit was heel mooi, wel een beetje hoogtevrees af en toe maar het was het helemaal waard, super uitzicht en hele mooie regenwoud geluiden.

Geloof het of niet maar we hebben al 4 dagen een lange broek aan, en niet alleen vanwege de bloedzuigers! Het is regenachtig en koud (maar 20 graden!!!)…..goed voor het land natuurlijk maar wij zijn er al wel weer een beetje zat van.

Vanaf hier zakker we rustig aan verder naar het zuiden en houden jullie uiteraard op de hoogte. We vinden het heel leuk om reacties te krijgen op de weblog, dan weten we ook een beetje wie er meelezen, dus schroom niet, laat een berichtje achter!!!

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Een berichtje dan maar! Hoe was het bij de schilpadden? Na de aankondiging hoor ik daar niets meer van. Wij zijn daar toen ook geweest en dat was een hele mooie ervaring. Nu hoop ik maar dat jullie ze ook hebben gezien....

Verder ben ik voornamelijk jaloers en vind ik het leuk om de herkenbare dingen te lezen. Ook een heleboel onherkenbare dingen trouwens. Er is gelukkig te veel te zien.

Voor het mooie weer moet je nu waarschijnlijk meer naar zuiden, net zoals hier!

Heel veel plezier maar weer,

Niels

Ps. Van mij mogen er nog wel wat meer foto's bij!

zondag, november 11, 2007 10:47:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Tuurlijk leven we mee via de blog.
Knuffels van Jesse ,Niek, Peet en Anthon
PS de jongens vergapen zich aan de mooie beesten op de kaart en willen wel naar aussi

maandag, november 12, 2007 5:40:00 a.m.

 
Blogger Renske said...

Ziet er goed uit!!! (behalve die bloedzuiger dan..) Wat gaaf om wat van jullie avonturen te zien zo. En gefeliciteerd met het halen van je examen Annemarie. Hier hockeyen en verliezen we rustig verder in de regen en kou, dus daar mis je nu even niks aan. Hoewel, het blijft wel heel gezellig in ons heerlijk optimistische team, al worden er wel steeds minder biertjes gedronken, weet niet of er een relatie is met je vertrek;)! Zaterdag hebben we weer eens een feestje want Judith gaat trouwen. Liefs en veel plezier daar! Renske

donderdag, november 15, 2007 9:24:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hoi samen,

Fijn dat jullie het nog steeds goed hebben samen. Ik wou dat we "even" konden komen kijken bij jullie, het ziet er allemaal fantastisch uit en jullie verhalen zijn ook erg leuk om te lezen. Wat mij betreft mogen er óók meer foto's bij. Dan maar vet jaloers op de mooie plaatjes maar we willen graag mee genieten!
Al die bijzondere dieren moet echt geweldig zijn.
Hier zitten we lekker met de kachel en de kaarsjes aan. (kan ook best gezellig zijn, soms)Blijf veel verhalen schrijven en fotograveren!!

big hug Maris

zaterdag, november 17, 2007 5:27:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

hoi allebei.
wat leuk dat het daar regent:p
hier is het ook al zo regenachtig:D:D
.... maar tof dat jullie het leuk hebben.ik mis jullie wel en verder nog wat over school...
het gaat heel geod. haal goeie cijfers(soms een onvoldoende erbij)
m'n leukste vak op school is tekenen, handenarbeid,duits+engels.
maar ga verder leuke dingen doen en foto's maken en stuur maar een keer weer what leukss
-xxx- an

zaterdag, november 17, 2007 5:49:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Dank voor jullie mooie kaarten!ook namens de kindeen. Hier begint het toch ietwat te winteren en jullie hebben het daar met 20 graden ook zo koud? Al pinguins gezien? Dán pas is het koud.

Zie verder naar je mailbox

dikke smok ; tjakko

zaterdag, november 17, 2007 7:40:00 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home