vrijdag, juni 06, 2008

Perth!






Aangekomen in Perth sinds woensdag 4 juni. Het is inderdaad een grote stad. Wel even wennen na zoveel maanden dorpjes en weidse blikken. Verder erg koud hier. (we blazen ’s ochtends wolkjes!!!!)Voor het eerst iemand met handschoenen voorbij zien lopen. Worden hier toch verkocht!!

Na Kalbarri zijn we verder afgezakt naar het zuiden en hebben tussenstops gemaakt in Geraldton (daar is de Batavia voor de kust gezonken in 1629) en Cervantes. Vanaf de laatste plaats zijn we naar de Pinnacles Desert gereden. Prachtig. Uitgesleten limestone. Eerste zeelieden die hier aan wal kwamen (Hollanders!) dachten dat het ruines waren. Wij niet. Wij dachten meer aan een begraafplaats.

Vandaag Perth bekijken en Fremantle. Morgen de huurauto schoonmaken en onze auto een beurt laten geven voordat we aan de grote reis naar het oosten gaan beginnen. Is maar 4300 kilometer en we hebben er zo’n dag of tien voor uitgetrokken.
Zaterdag vliegen Diet en Klaas weer terug naar het waarschijnlijk warmere noorden. Wij zullen zaterdag middag alvast een stuk naar het oosten gaan rijden omdat we de stad dan vast wel weer uit willen.

2 Comments:

Blogger Ingrid en Eric said...

Mooie foto van die hagedis. Deze hagedis was in het programma van David Attenborough, dus een bijzonder exemplaar.

Wees voorzichtig met terug rijden en al die kangeroes/walibi's en enorme trucks. Enne ....vrijdag en zaterdagmiddag is ook niet zo'n goed moment in de minder bevolkte gebieden.
Tot gauw,
Ingrid en Eric

zaterdag, juni 07, 2008 8:45:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

hallo dan,
Weer genieten van jullie mooie plaatjes en verhalen die gemaakt zijn. Ga zo door !! De West kust ziet er inderdaad ook fantastisch uit. Enne....ja ook daar zal het zachtjes aan minder met de temp.worden. Hier gelukkig begint het echt te zomeren en hebben de handschoenen afgelopen maar verkwanselt. Het lijkt gewoon niet koud meer te kunnen worden. Echter als ze daar al handschoenen dragen terwijl het nog bóven nul is...?'k dacht dattie ozzies zulke bikkels waren. niet (altijd) dus.

Dikke smok van deze kant
Maris, Tjakko, Annick, Jesper en Maikel.

zondag, juni 08, 2008 7:04:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home