woensdag, juni 25, 2008

Ikea Stress



We hebben het de afgelopen dagen heel druk gehad met het regelen van allerlei dingen en het kopen van wagens vol spullen voor ons nieuwe huis.
Maandag zijn we zowaar naar de IKEA geweest. Het winkelen op zich was erg goed, gewoon wat uitzoeken even overleggen en in de wagen mikken. Tot je bij de oplslagplaats komt waar alle grote dingen liggen gaat eigenlijk alles heel gemakkelijk. Daarna alle nummers opzoeken, hebben ze natuurlijk net niet alles wat je wilt hebben op voorraad maar we blijven heel rustig en denken 'we komen wel een keer terug deze week' en dan naar de kassa.....dan begint de ellende, (net als in Holland) in de rij. Duurt veel te lang want je bent al moe en hebt geen zin meer en wil een wijntje en een peukje.
Dan het afrekenen zelf, dat deed even pijn in de portomonee.
De hele zooi paste natuurlijk niet in de auto dus moeten we een deel laten bezorgen. Ook niet erg maar ook dat gaat niet erg 'smooth' meer na een dag door die winke sjouwen. (zeker voor ons niet, Als niet echt winkel-sterren)
Kim.....waar ben je om ons te helpen met inrichten!!!!

Dat terug gaan naar de IKEA hebben we inmiddels gelukkig uit ons hoofd gezet. Het is toch 2 uur rijden voor ons, en we hebben allebei de hele nacht nog door de winkel gelopen. Te veel stress dus :-)!!

Gelukkig hebben we ook nog wel even wat tijd voor ontspanning, we hebben (zie foto) om 5 uur 's ochtends naar Nederland Rusland gekeken zondag Nou ja ontspanning..... Via internet want de voorrondes werden wel uitgezonden, maar de kwart finales en halve finales dan weer niet. ???
En nog even lekker gewandeld met Eric, Ingrid, Bryson en de hondjes.
We vinden het hier helemaal geweldig en zijn super blij dat we voor dit gebied hebben gekozen.
Vandaag nog even bij ons huisje gekeken. We konden nog niet naar binnen maar wisten dat de vorige bewoners er gister uit waren gegaan en dat wij dus even naar binnen konden gluren. Het is groter dan we hadden oonthouden van de vorige keer.....nog maar een keer IKEA dan voor meer spullen???
Zaterdag de sleutel. Dan hopelijk ook snel meer foto's van ons kasteel!

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Gefeliciteerd met jullie kasteel! Ik ben erg benieuwd naar de foto's, deze kleine zijn in ieder geval veelbelovend. Zijn jullie ondanks de stress bij de Ikea nog wel toegekomen aan de Zweedse gehaktballetjes?

Liefs, Nienke

donderdag, juni 26, 2008 7:15:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

In december zal ik een kritische blik werpen!! (:
xxx
Kim

vrijdag, juli 04, 2008 6:30:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home