donderdag, juni 19, 2008

Huis en werk.




De afgelopen dagen zijn we druk geweest met het zoeken naar een (huur)huis. We hebben 2 huizen bekenen en de eerste vonden we al zo leuk dat we hebben aangegeven die wel te willen. Er waren meerdere gegadigden maar we hebben de makelaar gewoon helemaal gek gemaakt met bezoekjes en telefoontjes, nog aageboden om een doos wijn te brengen.....We weten niet wat het beste heeft geholpen maar vandaag kregen we het verlossende telefoontje dat we de woning hebben.
Het ligt prachtig op een heuvel met een ruime tuin eromheen. 3 slaapkamers, 2 badkamers en een carport voor 2 auto's (nu die 2e auto nog kopen!!!)
We hebben er nog niet veel goede foto's van maar die zullen we zo snel mogelijk maken en dan op de blog zetten. Waarschijnlijk kunnen we er 28 juni in. Voor die tijd moeten we nog wel even alles verzamelen wat je in een huis nodig hebt. Bed, koelkast enz enz...onze hoofden lopen een beetje over van alle dingen die we nog moeten doen.
gelukkig hebben ze bij Brisbane een IKEA en hebben we gisteravond al de gids doorgenomen. Is lang geleden dat we dat op vrijwillige basis hebben gedaan.
Ze hebben daar ook zweedse gehaktballetjes dus we gaan er een gezellige dag van maken. :-)

Vanaf 1 juli kan Anne hoogst waarschijnlijk beginnen in het ziekenhuis van Nambour. Dat is op ongeveer 20 minuten rijden van ons huis. Dus goed te doen! Ook wel heel spannend allemaal. Geen idee op welke afdeling ik kom te werken maar ik zie het wel.

Het is hier op het moment erg lekker weer, overdag 20+ en 's nachts wel koud maar het is dan ook winter. (zo'n winter trekken we heel goed tot nu toe)
OOk hebben we voetbal gekeken woensdag ochtend. (4.30 begon het) we waren al heel verbaasd dat het live wordt uitgezonden en gaan zondagochtend uiteraard weer kijken hoe onze jongens het er vanaf brengen.
Nu eerst weer speuren op internet en bij de tweedehands winkels naar spullen!

We sturen het adres van ons nieuwe huis op via de mail. (je weet maar nooit wie er meekijkt op zo'n blog dus dat lijkt ons iets handiger!)

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hee hoi,
GEFELICITEERD !! Wat snel zeg, zo zoek je nog en zo heb je al een woning, top! Ben benieuwd naar de andere foto's van het huis.
Liefs,
Rik

donderdag, juni 19, 2008 4:36:00 p.m.

 
Blogger Unknown said...

he van harte,
ziet er al heel leuk uit. ben heel erg benieuwd en wat enorm snel is dat gegaan. top
liefs rutger

donderdag, juni 19, 2008 7:34:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home