dinsdag, november 27, 2007

Ze hebben hier een ALDI!!!!






Hallo allemaal!
Het heeft even geduurd voor we weer een nieuw bericht konden plaatsen. We zijn veel in National parks geweest en hebben ook veel op plekken gestaan waar geen internet cafe was vandaar.
We zijn vanaf Coffs harbour naar New England national park geweest. Daar was het pracjtig maar wel koud, ’s nachts met alle kleren aan en een deken over geslapen. (en niet naar de wc want veeeeel te koud) daarna zijn we naar Cathedral rock NP gegaan. Hier een super mooie wandeling gemaakt veel hoogte verschil dus daarna even een paar dagen niet kunnen lopen van de spierpijn. En dan is in en uit de auto klimmen echt niet meer zo leuk!

Daarna zijn we vanwege de kou weggevlucht en naar Nambucca heads gegaan, waar we in een waar gerontopark terecht kwamen, ook heel interessant qua ´species´ maar niet echt waar we naar op zoek waren. Maar het was er in elk geval een stukje warmer.
Via Port Macquarie naar Crowdy bay gegaan. Daat was een heerlijke camping met kangaroes aan de ontbijttafel. Fred heeft net kunnen voorkomen dat zijn ei van het bord werd gegeten. Echt geen t.v. nodig in dit land!
Daarna moesten we natuurlijk weer een keer naar de bewoonde wereld om de was te doen, ja+ ook hier moeten soms huiselijke taferelen plaatsvinden!

Daarna naar Seal rocks )waarschijnlijk heeft ooit 1 iemand er 1 seal gezien, wij waren dat helaas niet’
En vanuit daar naar Hawks nest, want daar is een koala kolonie…….maar wij geloven niet meer in koala´s. Overal bordjes dat je niet te hard mag rijden i.v.m. de beesten maar dat is echt alleen maar een truckje om je langzaam te laten rijden. Het is net zoiets als sinterklaas denken we. Als je eenmaal permanent resident bent dan krijg je vast een brief ofzo dat koala´s niet bestaan! We wachten het af!

En…. Niet geheel onbelangrijk…..ok hier hebben ze gelukkig een ALDI! (spreek uit als ELDIE) Geen wijn hier helaas want dat verkopen ze op elke hoek van de straat bij een drank winkel. Maar wel chocolade met nootjes en rozijnen!!! En speculaas! En marsepijn en kerststollen (dat wordt een goede kerst voor ons)

Geen spannende verwondingen gehad de laatste week, alleen een teek en een python in de douche gezien maar die was aan het slapen dus geen actie op dat front.

Vanaf hier (Nelson Bay) gaan we naar de Hunter valley. (waar bijna alle wijn vandaan komt uit OZ) dus waarschijnlijk duurt het weer even voor we wat kunnen posten want de wijn moet natuurlijk wel uitgebreid geproefd worden!

Veel plezier met de sint!

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik wou dat ik daar was!!!!!!!!!!
xxxx Annousch

donderdag, november 29, 2007 6:55:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Na die camping zal die stand dood-levend inmiddels wel sterk verschoven zijn naar levend?

vrijdag, november 30, 2007 7:56:00 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Even een testje! Ik hoor van veel mensen dat het niet lukt om een bericht te plaatsen dus dan probeer ik het zelf maar even! X Anne

zondag, december 02, 2007 11:57:00 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home