zondag, december 02, 2007

Natte november

Hallo allemaal!

Het is hier de natste november geweest sinds 12 jaar! En dat hebben we gemerkt. We zijn vol goede moed richting de Hunter valley gereden om daar wijn te gaan proeven. maar zijn weggejaagd door de regen en door....Elton John!!!!! Er was een concert bij 1 van de wijnhuizen. En daardoor waren de motels en campings allemaal vol en de prijzen voor een plaatsje op de camping verdubbeld!!! En we hebben nog wel zo'n hekel aan Elton Jonh met zijn K.. candle in the wind en die eeuwige Nikita BAH!!!!!!!!Het is voor het eerst dat iemand ons bij onze favoriete drank (wijn) heeft weggekregen, en dat wil toch echt wel wat zeggen.

We zijn nog wel naar 3 wijnhuizen geweest en hebben heel veel lekkere dingen geproefd! En alles uitgespuugd want fred moest nog rijden en anne was uiteraard loyaal en het was half elf 's ochtends!

Veel Possums op een camping vlakbij Nelson Bay, die begonnen zelfs aan je slippers te eten terwijl je ze gewoon aan had. (en helaas ook nog even in Anne's teen!)
Toch wel weer heel leuk!

Anthon: Semillon 2006 late pluk!!!!echt een aanrader als dessert wijn!!! (hunter valley!)
Gijs: fluister nog even wat harder in de oren van papa en mama dat je ook naar australie wil!!
Allemaal: hebben jullie de webcams allemaal geinstalleerd want vandaag zijn we weer online op msn en skype!! (vandaag=2-12)

p.s Ik heb begrepen van een aantal mensen dat het moeilijk is om een berichtje op onze site achter te laten: Ik probeer een handleiding te geven:
Ga naar 'Comments' onderaan ons verhaal, klik daarop en je komt op een pagina waar mensen berichten kunnen achterlaten.
Dan kun je een bericht typen in het vak waar 'Laat een reactie achter' boven staat. Daarna ga je een stukje naar beneden en daar staat dan 'anoniem' als optie. Klik dat aan en daarna klik je op 'reactie publiceren' en het bericht zou dan moeten verschijnen bij de comments. Als iemand een makkelijkere uitleg heeft hoor ik het graag!